Nejlepší guláš z vepřového masa
Chod
Hlavní jídlo
Kuchyň
česká
Doba přípravy
15
minut
Doba vaření
75
minut
Doba přípravy
15
minut
Doba vaření
75
minut
Suroviny
500
g
vepřové kýty
1
velká
cibule
1
ks
červené papriky
2
stroužky
česneku
majoránka
kmín
sůl
špetka
pepře
mletá červená paprika
trocha
hladké mouky
na přípravu jíšky
sádlo nebo máslo
Pokyny
Maso si omyjeme, očistíme, nakrájíme na kostky a spolu s cibulkou lehce osmahneme na sádle nebo másle.
Zatímco maso restujeme, nakrájíme si na kostičky omytou červenou papriku, kterou přihodíme ho hrnce.
Nakonec přidáme kmín, mletou červenou papriku, trochu soli, pepře a na závěr vše podlijeme dostatkem vody.
Dusíme zhruba hodinu, můžeme i déle, maso se pak bude krásně rozpadat. Nakonec guláš zahustíme připravenou jíškou, chvilku provaříme a máme hotovo.
Poznámky k receptu
Chutnal Vám recept? Na jaký způsob děláte vepřový guláš vy?
Shrnutí receptu
Název receptu
Nejlepší guláš z vepřového masa
Jméno autora
Mimikucharka
Publikováno dne
2018-07-27
Čas přípravy
15M
Čas vaření / pečení
1H15M
Celkový čas
1H30M
Hodnocení
2.5
Based on
2
Review(s)