Nejlepší pečený čaj – recept na domácí výrobu
Doba přípravy
20minut
Doba vaření
30minut
Doba přípravy
20minut
Doba vaření
30minut
Pokyny
  1. Horkovzdušnou troubu si předehřejeme na 180 stupňů.
  2. Připravíme si pekáč. Čerstvé ovoce omyjeme, oloupeme (v případě bio ovoce slupku můžeme ponechat) a nakrájíme na velmi malé kousky a vložíme do pekáče. Přidáme rovněž i mražené ovoce a koření.
  3. Pekáč vložíme do trouby a pečeme na 180 stupňů po dobu zhruba 30 minut. V průběhu pečení směs několikrát promícháme, aby se nepřipálila.
  4. Zatímco se směs peče, připravíme si skleničky na zavaření, které jsme si spolu s víčky vysterilovali. Do ještě horkých skleniček vléváme horkou ovocnou směs. Zavřeme víčkem, ale příliš neutahujeme, aby nám během zavařování sklenička nepraskla
Shrnutí receptu
Název receptu
Nejlepší pečený čaj - recept na domácí výrobu
Jméno autora
Publikováno dne
Čas přípravy
Čas vaření / pečení
Celkový čas
Hodnocení
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)