Lívance na slano se špenátem a riccottou

Riccotové lívance se špenátem

Chci se s vámi podělit o výborné riccotové lívance se špenátem. Riccota je čerstvý sýr, který lívancům dodá skvělou chuť a budou díky nim krásně nadýchané. Riccotové lívance můžete jíst buď samotné nebo je použít jako přílohu třeba k masu.

Vytisknout recept
Riccotové lívance se špenátem
Chci se s vámi podělit o výborné riccotové lívance se špenátem. Riccota je čerstvý sýr, který lívancům dodá skvělou chuť a budou díky nim krásně nadýchané.
Lívance na slano se špenátem a riccottou
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 12 minut
Porce
lívanců
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 12 minut
Porce
lívanců
Lívance na slano se špenátem a riccottou
Pokyny
  1. Mouku smícháme s kypřícím práškem, přidáme riccottu, pokrájený čerstvý špenát, vejce, mléko, špetku soli, nadrcený česnek a vše řádně promícháme. Výsledkem by mělo být hladké těsto.
  2. Na lívanečníku si rozehřejeme olej a vložíme po lžících hotové těsto.
  3. Opékáme z obou stran zhruba 3 minuty.
  4. Podáváme buď samotné nebo jako přílohu k masu. Dobrou chuť.
Poznámky k receptu

Máte rádi lívanečky? Na jaký způsob je nejraději děláte vy?

Shrnutí receptu
recipe image
Název receptu
Riccotové lívance se špenátem
Jméno autora
Publikováno dne
Čas přípravy
Čas vaření / pečení
Celkový čas

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *