Riccotové lívance se špenátem
Chci se s vámi podělit o výborné riccotové lívance se špenátem. Riccota je čerstvý sýr, který lívancům dodá skvělou chuť a budou díky nim krásně nadýchané.
Porce Doba přípravy
15lívanců 20minut
Doba vaření
12minut
Porce Doba přípravy
15lívanců 20minut
Doba vaření
12minut
Pokyny
  1. Mouku smícháme s kypřícím práškem, přidáme riccottu, pokrájený čerstvý špenát, vejce, mléko, špetku soli, nadrcený česnek a vše řádně promícháme. Výsledkem by mělo být hladké těsto.
  2. Na lívanečníku si rozehřejeme olej a vložíme po lžících hotové těsto.
  3. Opékáme z obou stran zhruba 3 minuty.
  4. Podáváme buď samotné nebo jako přílohu k masu. Dobrou chuť.
Poznámky k receptu

Máte rádi lívanečky? Na jaký způsob je nejraději děláte vy?

Shrnutí receptu
recipe image
Název receptu
Riccotové lívance se špenátem
Jméno autora
Publikováno dne
Čas přípravy
Čas vaření / pečení
Celkový čas
Knihy Dobrovský